CAO

Wij zijn lid zijn van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en daarom is de NBBU-CAO voor Uitzendkrachten van toepassing op al onze uitzendovereenkomsten. Omdat onze uitzendkrachten werkzaam zijn bij een bouw- of infrabedrijf is ook een deel van de CAO voor de Bouwnijverheid van toepassing. Er is sprake van een z.g. Bouwpakket (voor de nieuwkomer in de bouw) of het BouwVakpakket (voor de vakkracht).

De meest recente versie van deze CAO kunt u vinden op de website van de NBBU, te weten www.nbbu.nl. Op deze website vindt u ook verdere interessante en relevante informatie.

Bouwbedrijven mogen op grond van de CAO voor de Bouwnijverheid alleen uitzendkrachten inlenen van NEN-gecertificeerde uitzendbureaus die zijn opgenomen in het Register Normering Arbeid. Dit register kunt u inzien op www.normeringarbeid.nl. Contract Bouwservice voldoet aan alle eisen.

 

Contact met ons opnemen

Natuurlijk kunt u voor eventuele vragen contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0599-724972. Wij zullen ons best doen uw vragen zo snel en vakkundig mogelijk te beantwoorden.

Contact

Bel ons voor meer informatie:

Tel. +31 (0)599 724 972