Bel ons

0599 – 724 972

Volg ons op social media

Ik ben werknemer

Bouwen met toekomst

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan?

Contract Bouwservice brengt je in contact met werkgevers in de bouw!
Ben jij op zoek naar werk in de bouw en uit het juiste hout gesneden? Aarzel dan niet langer
en reageer op één van onze vacatures.

Wanneer je op zoek bent naar werk in de bouw, dan hebben wij vaak mooie functies voor je in de aanbieding. Of je nu werkt als uitvoerder, werkvoorbereider, timmerman I, timmerman II, betontimmerman, betonreparateur, stucadoor, opperman of opruimer/sloper neem contact op met Contract Bouwservice.

Stuur een open sollicitatie<

Staat er geen vacature voor jou bij? Neem dan vrijblijvend contact op of schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Contractvorm

Contract Bouwservice vindt het belangrijk bij de contractkeuze op te komen voor werkgever en werknemer. Wij geloven erin dat een werknemer beter functioneert als zijn arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn.

Het succes van Contract Bouwservice is mede te danken aan onze medewerkers; zij zijn het visitekaartje van Contract Bouwservice. Wij belonen dit met het volgen van de juiste wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde CAO’s en pensioenen (Cordares en StiPP).

Wij zijn lid van de NBBU en VCU– en NEN 4400-I gecertificeerd. Dit staat voor zekerheid en betrouwbaarheid voor zowel de opdrachtgever als de werknemer!

Interesse?

Bel ons voor een afspraak: 0599 – 724 972

Inschrijfformulier

Vul uw gegevens in en stuur uw CV mee. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. (Alle velden met * zijn verplicht.)

CV oploaden
CV Uploaden
Maximale uploadgrootte: 33.55MB

CAO

Wij zijn lid zijn van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en daarom is de NBBU-CAO voor Uitzendkrachten van toepassing op al onze uitzendovereenkomsten. Omdat onze vakkrachten  werkzaam zijn bij een bouw- of infrabedrijf is ook een deel van de CAO voor de Bouwnijverheid van toepassing.
De meest recente versie van deze CAO kunt u vinden op de website van de NBBU, te weten www.nbbu.nl. Op deze website vindt u ook verdere interessante en relevante informatie.
Bouwbedrijven mogen op grond van de CAO voor de Bouwnijverheid alleen uitzendkrachten inlenen van NEN-gecertificeerde uitzendbureaus die zijn opgenomen in het Register Normering Arbeid. Dit register kunt u inzien op www.normeringarbeid.nl. Contract Bouwservice voldoet aan alle eisen.

Call Now Button