CertificeringContract Bouwservice BV

NBBU

Een bemiddelings- of uitzendorganisatie neemt u veel werk uit handen. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Zij behartigt de belangen van bijna 1000 dienstverleners in de flexbranche. Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

De NBBU is uw garantie dat u met een vakkundige en betrouwbare intermediair van doen hebt. Hier leest u wat de NBBU voor u betekent en waarom u het beste met een NBBU-bureau in zee kunt gaan.

 

Contract Bouwservice is lid van de NBBU

 

VCU Certificering

Contract Bouwservice voldoet aan de eisen van de Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties (VCU)

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid.  Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem.

Periodiek vindt er een toetsing plaats in de vorm van audits door een gecertificeerde organisatie, in dit geval DNV GL Business Assurance B.V. Er wordt o.a. getoetst volgens criteria zoals deze zijn vastgelegd in de VCU-checklist:

  • Veiligheids- en gezondheidsorganisatie en beleid
  • Selectie, gegevens- en documentenbeheer van de flexwerker
  • Voorlichting en instructie aan flexwerkers

Contact

Bel ons voor meer informatie:

Tel. +31 (0)599 724 972